Budit će Vas zvuci cvrkuta cvrčaka, mirisi cvjetanja ružmarina i šum mora,

a kraj će dana začiniti jedinstveni zalasci sunca koji zacrvenjuju nebo.
HR | EN | DE | FR

Obavijest o kolačićima

Obavijest o kolačićima (cookies)

Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije naše ponude.

Kolačići su male tekstualne datoteke koje prikupljaju podatke poput Vaše IP adrese, Web preglednika i postavka u odnosu na Vaše računalo, pametni telefon ili drugi uređaj za pristup internetu, i to svaki put kada posjetite naše web stranice.

Postoje tri vrste kolačića koje koristimo: privremene, koji istječu nakon što zatvorite preglednik i služe podržavanju funkcionalnosti naše web stranice, a skupljaju informacije o tome kako ste koristili našu web stranicu, koje odjeljke ste točno posjetili, na koji način i koliko dugo; stalne, čija je svrha da prepoznaju korisnika prilikom sljedećih posjeta, te da bilježe druge povezane stranice koje posjećujete,  a čija je svrha optimizacija i ubrzavanje online iskustva i koji traju dok ih korisnik ne izbriše; google analytics odnosno sličnu tehnologiju (piskelne oznake i slično) odnosno alate koji služi mjerenju toga kako se korisnici ponašaju u interakciji s web sadržajem.

Sve navedene podatke obrađujemo u svrhu boljeg razumijevanja Vaših interesa i potreba te time i kvalitetnijim unapređenjem naše ponude. U svrhu kontrole podataka, prikupljamo i obrađujemo osobne podatke za potrebe rezervacija i upravljanja gostima, računima i naplatom, marketinških akcija i ispitivanja zadovoljstva. Navedene podatke obrađujemo samo na temelju Vašeg pristanka, koji možete povući u kojem god trenutku želite. Podaci su namijenjeni HOTEL ŠIPAN d.o.o. (Hotel Šipan) i našim pružateljima usluga. Imate pravo ispitati, pristupiti, ispraviti ili prigovoriti takvoj obradi pisanim putem našem službeniku za zaštitu podataka: Tatjani Brajović, putem e-pošte na Email: tbrajovic@hotel-sipan.com. Za više informacija, dostupna je naša Politika zaštite osobnih podataka.